Portfolio

  • slider image1
  • slider image2
  • slider image3

De toekomst van Nelson Mandela

ZAM, hét online platform van Afrikaans (onderzoek)journalistiek, kunst en opinie heeft een speciaal magazine uitgebracht over het leven en met name de betekenis van Nelson Mandela. Hoeveel waarde heeft zijn werk voor het hier en nu? Aan het woord zijn onder meer Conny Braam, Adriaan van Dis en andere Nederlandse journalisten, activisten en wetenschappers nauw betrokken bij Zuid-Afrika. 
 
Een collector’s item
Samengesteld onder leiding van hoofdredacteur Bart Luirink en art director Nicole Segers. Met medewerking van de Nelson Mandela Foundation, Spaarnestad Photo en het Internationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis. Vormgeving uitgevoerd door Curve Mags & More BNO. Indrukwekkende foto’s, beelden en interviews tekenen zijn charismatische persoonlijkheid en gedachtegoed. 
 
Creatief denken én rekenen
Bijzonder is dat Graon vanaf het begin betrokken is bij het ontwikkelen van dit project. De juiste vertaling van het ‘Mandela gevoel’ is immers een uitdagende taak. Met creatief denk- en rekenwerk is Graon erin geslaagd een unieke uitgave neer te zetten, óók voor de generaties na ons. Nieuwsgierig naar deze exclusieve editie?

Samen maak je iets moois!

Zoekt u een partner die de ziel van uw uitgave begrijpt en vertaald naar uw nieuwe "kindje".
Neem dan contact met ons op.