Portfolio

  • slider image1
  • slider image2

Graon ontzorgt

Door een jarenlange samenwerking met de regio verantwoordelijken van Conelgro, is vanuit proactiviteit de actiematige periodieke uitgave Product Actueel gerestyled naar een nieuw niveau.
De gevraagde doelstelling van de uitgave dient te worden bereikt, met in achtnemen dat de huisstijl van Conelgro wordt bewaakt.

Uitvoering
Graon regisseert in communicatie en uitvoering. Door periodiek overleg met de regionale -en vestigingsverantwoordelijken wordt per uitgave bepaald welke producten van welke fabrikanten, wel of niet seizoensgebonden welke producten in de uitgave worden verwerkt. Graon communiceert rechtstreeks met de fabrikanten om hun producten volgens hun huisstijl in de uitgave te presenteren. Door volledig dit traject bij Conelgro uit handen te nemen, kunnen zij zich richten op hun kern activiteiten en zorgt Graon dat de uitgave in het klantenbestand op de mat verschijnt.   

WAT IS GEMAK?

Heeft u te weinig tijd om een communicatieproces te organiseren of ziet u op tegen het verzamelen van de benodigde input op. Uw beoogde resultaat telt, maar het ontbreekt u aan tijd. Neem dan contact op.